LEPA BRENA PROGOVORILAO ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! Tumor markeri su bili povišeni Govorila je da ne želi da umre od raka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 12:18

LEPA BRENA PROGOVORILAO ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! Tumor markeri su bili povišeni "Govorila je da ne želi da umre od raka!"

"Jedno dva dana nisam mogla da ponovim svoj broj telefona, jer sam toliko bila u šoku."

Pevačica Lepa Brena ne voli mnogo da priča o privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila da se borila sa zdarvstvenim problemom, zbog čega je morala i da se operiše.

Ona je navela da je imala problem sa cistom na jajniku, te da je problem saniran u najkraćem roku.

- Imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku 2010. godine. Moj doktor Saša Ljubić rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je da uradim taj zloglasni BRCA test, gde se pokazalo da imam mutiran gen i velike šanse i mogućnost da dobijem rak dojke. Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam otišla na operaciju ciste na jajniku - rekla je ona, prenosi "Kurir".

- Jedno dva dana nisam mogla da ponovim svoj broj telefona, jer sam toliko bila u šoku. Imala sam takav strah da neću izvesti decu na put, da svašta može da se desi. Užasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vreme i znati kako se boriti s njima i ne bežati od problema - dodala je pevačica.

Brenina prijateljica tada je takođe ispričala kako se pevačica nosila sa ovom situacijom.

- Ona je plakala svaki dan. Svog doktora Ljubića molila je da je spase, govorila je da ne želi da umre od raka… Kroz glavu su joj prolazile najcrnje misli. Mi smo je tešile koliko smo mogle - rekla je njena prijateljica, prenosi Kurir.

- Žene treba da znaju, a ja sam to tada naučila, da kad je pozitivan BRCA test, ne smete više da koristite nikakve hormonske preparate. Počela sam da živim po svim tim pravilima koje su mi lekari naložili. Sve ovo sada govorim upravo zbog toga što ovom svojom porukom želim da podignem svest žena da treba da urade test, jer odmah znate da li imate mogućnost da dobijete karcinom ili ne. Na taj način možete da sačuvate svoj život i zdravlje jer mnoge žene dobiju rak grlića materice, jajnika ili dojke, a da uopšte ne znaju odakle to potiče - izjavila je Lepa Brena i poslala važnu poruku svim ženama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.