LEKARI SU GREŠKOM DETETU PARALIZOVALI 60% MOZGA: Dado Polumenta slomljen jeca zbog porodične tragedije

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 13:41

LEKARI SU GREŠKOM DETETU PARALIZOVALI 60% MOZGA: Dado Polumenta slomljen jeca zbog porodične tragedije

Svi su se našli u velikom iskušenju o kom pevač govori sa bolom...

Pevač Dado Polumenta, uvek je u javnosti vedrog duha, nasmejan i razdragan, te niko ni ne sluti da iza osmeha krije bolnu porodičnu nedaću, ali na koju on gledao kao na važnu poruku, koju želi i javnosti da prenese.

Jednom prilikom, istakao je kako o životu najviše uči od svoje sestre koja niti govori, niti vidi, niti hoda. Dado je na svom Instagram profilu po prvi put podelio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografiju sa sestrama, sa kojim je trenutno na moru.

- Zahvalan sam dragom Bogu na ovakvom iskušenju za čitavu porodicu. Najviše smo naučili od nje, koja ne govori, koja ne čuje, ne hoda. Ovo su posebni trenuci za mene i za moje najmilije, kada možemo sa ovako malim stvarima da je učinimo najsrećnijom. Moje dve sestre, Dajana i Dalida - napisao je on u opisu objave.

- Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozgda. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići. Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome - kroz jecaje i plač je rekao Dado u emisiji na Blic TV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.