LEGENDA SRPSKOG FOLKA: U Zadrugu 7 ulazi obožavani pevač, imao samo 1 uslov, a tiče se Ace Bulića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 11:18

LEGENDA SRPSKOG FOLKA: U "Zadrugu 7" ulazi obožavani pevač, imao samo 1 uslov, a tiče se Ace Bulića!

Otkrio o čemu se radi.

U popularnu emisiju posvećenu "Zadruzi", "Narod pita", telefonskim putem u program se uključio naš proslavljeni pevač.

Folker Ljuba Aličić priznao je da bi ušao u novu sezonu "Zadruge", ali samo pod određenim uslovima.

On se u program uključio jer redovno prati dešavanja u Beloj kući, ali i zbog svog velikog prijatelja Dragana Ace Bulića, koji je u nekom momentu ušetao u studio i pridružio se svojoj partnerki Ani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ćurčić i Lazaru Čoliću Zoli koji su bili gosti u emisiji.

- Ja non-stop gledam "Narod pita". Sve najbolje mom bratu Aci Buliću, on zna ko mu je pevao najviše na svetu, a što se Ane tiče, ubedljivo je trebalo da bude prva. Možda je bila malo zaplašena, ali ona je moralni pobednik - rekao je Aličić.

Nakon toga, voditelj mu je pročitao poruku koja mu je stigla od Lepog Miće, koja je shvaćena kao zvanični poziv za "Zadrugu 7 - Elita", a folker je otkrio i pod kojim uslovima bi pristao da uđe u ovaj rijaliti.

- Uf, ne daj bože, ja sam nervozan čovek - bila je Ljubina prva reakcija, a onda je otkrio da bi zapravo ušao samo u društvu svog prijatelja Bulića, zbog kojeg se i uključio u emisiju.

- Jedino Aca Bulić da mi pomogne da se smirim! - rekao je Ljuba Aličić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.