LEČIĆEVU ĆERKU NAPALI U CRNOJ GORI?! Doživela neprijatnost, grupa momaka dobacivala - Otac ti je SILOVATELJ...?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 23:15

LEČIĆEVU ĆERKU NAPALI U CRNOJ GORI?! Doživela neprijatnost, grupa momaka dobacivala - Otac ti je SILOVATELJ...?!

Dok je šetala sa drugaricom, uputili joj užasne uvrede

Ćerka glumca Branislava Lečića, Ana Lečić, navodno je doživela neprijatnost u Crnoj Gori kada ju je grupa tinejdžera u ponedeljak uveče, kako piše "Srpski Telegraf", prepoznala na ulici, pa počela da je vređa i govori da joj je otac silovatelj.

U trenutku kada je Lečićeva prolazila s drugaricom pored bašte jednog kafića u centru Kotora, trojica momaka su počela da skandiraju "Lečić je silovatelj" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i "Zatvor za Leku".

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

- Ana se dogovorila sa drugaricom iz Crne Gore da na nekoliko dana doputuje da bi se sklonila od pritiska koji danima oseća zbog svega kroz šta prolazi njen otac. U Beogradu skoro da nije izlazila na ulicu jer su mediji pratili svaki korak njenog oca i porodice. Već nekoliko dana je u Kotoru, a prekjuče su je neki momci vređali jer su je prepoznali na ulici. Tinejdžeri su počeli da joj dobacuju: "Otac ti je silovatelj, treba da je u zatvoru, braniš oca siledžiju! Ti si sramota za ženski rod, marš iz Kotora". Ana se nakratko okrenula, pogledala u njih, a drugarica joj je rekla da na to ne obraća pažnju jer su očigledno neki klinci u pitanju - priča izvor za "Srpski Telegraf".

Lekina ćerka se zbog svega jako potresla, kako piše pomenuti medij.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.