LEČI FOBIJE OGLEDALIMA - Poznata pevačica posećuje PSIHIJATRA? Kaže da imam OZBILJNU ŠIZOFRENIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEČI FOBIJE OGLEDALIMA - Poznata pevačica posećuje PSIHIJATRA? "Kaže da imam OZBILJNU ŠIZOFRENIJU"

"Vrlo sam asocijalan tip i imam malo prijatelja."

Bivša voditeljka Olja Crnogorac navodno živi sama, a društvo joj pravi mačak Cicko. Čim se kroči u hodnik, a potom i u dnevnu sobu, sve je u ogledalima, ali i u Oljinim slikama i fotografijama.

If there’s one thing I am willing to bet on,it’s myself 🥳

A post shared by olja crnogorac (@montenegrina_o) on Nov 12, 2019 at 1:26am PST

- Ovde živim sama, znam da kuvam, perem, peglam. Eto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednog malog oglasa, šarenog. Po celom stanu imam ogledala, potrebno mi je da vidim svaki svoj nedostatak i šminkom ga ispravim. To su godine manekenstva meni donele, tu fobiju, da sve mora da bude perfektno. Na slike na zidovima sam mnogo ponosna - rekla je Olja za Kurir.

Ništa me ni za šta ne vezuje . Želim pedeset stvari u isto vreme. Čeznem ,morena nekom nedokucivom zudnjom ,za nečim sto ne znam ni sama šta je ...konačno za beskonačnim .Nemirno spavam ,i u svojim burnim snovima živim kao neko ko nemirno spava i u polu snu sanja . A sanja ...😏

A post shared by olja crnogorac (@montenegrina_o) on Oct 28, 2019 at 8:02am PDT

- Treniram šest puta nedeljno i vapim da se hranim zdravo, ali nekada probam i lošu hranu. Ne možete ceo život da jedete kavijar, morate nekad i viršle - smeje se ona i dodaje:

- Mačak Cicko. Persijska maca koja je ošišana. Naljutio se što sam ga ošišala. Jedan moj prijatelj psiholog kaže da imam ozbiljnu šizofreniju, jer svugde imam ogledala i svoje slike. Čak postoji i pravi stručni naziv u psihijatriji. Sve detalje u stanu sam birala sama jer sam u životu jako detaljna. To se preslikava i na moj stan. Evo, ovu masku na zidu sam kupila u Veneciji, mada po feng-šuiju kažu da ne treba imati ružne maske i detalje u stanu jer privlače negativnu energiju. Šank je tu da sednem i popijem čašu vina. Skupljam vina. Još jedna stvar koju obožavam je da sviram klavir. Završila sam nižu muzičku školu, odsek harmonika. Kako sam počela da sviram klavir, ne pitajte me. Samo sam jedan dan sela u kola, otišla u Lazarevac, kupila klavir i unajmila profesorku. Super sviram, ali katastrofa pevam. Uglavnom sviram kada sam tužna".

Samo te gledam 😎sa toliko ljubavi 💋

A post shared by olja crnogorac (@montenegrina_o) on Oct 25, 2019 at 2:34am PDT

- Ne mogu sve moje stvari da stanu ovde. Pola sam dala, pola poklonila. Čak sam i otvorila stranicu na internetu gde prodajem polovne, markirane stvari. Dok nisam počela da kreiram, uglavnom sam nosila većinom nefirmirane stvari, a cipele, kaiš i tašna su morali da budu dobri. Jednu tašnu nosim po pet ili šest godina. Jedno 15 pari cipela mi stoji u koferu iza vrata, jer nemam gde da ih stavim. Cipele više ne brojim, imam ih mnogo -   navodno kaže Olja, koja ima ogromnu kolekciju naočara, satova i tašni.

The dress #montenegrinadresses😘

A post shared by olja crnogorac (@montenegrina_o) on Oct 21, 2019 at 1:55pm PDT

- Vrlo sam asocijalan tip i imam malo prijatelja. A nisam ljubitelj ljudi jer su me u prošlosti dosta povređivali. Bila sam skroz fer, a oni nisu. Sada pazim koga primam u život. Volim da kuvam, imam dobro vino i onda nekolicinu pozovem. Po knjigama na policama vidite da dosta volim da čitam, pa mi je možda i stvarnost pomerena. Tražim sve to u knjigama, romantiku i ljubav, a ne mogu da shvatim da živim u surovom svetu. S druge strane, sada jesam zaljubljena - priznaje Crnogorac za Kurir, koja se, kako kaže navodno smirila.

Šta više pročitati (a da do sad nisam ),koji film pogledati (a da ga već nisam gledala ) 🥴 problemi subote popodneva 😔😏

A post shared by olja crnogorac (@montenegrina_o) on Oct 5, 2019 at 8:08am PDT

 -Vikendom sam u kuhinji. Pravim doručak, ručak i večeru. Idem na pijacu i imam ljude od kojih uzimam stvari. Valjda prođe period u životu kada izlaziš po klubovima, sada mi stvarno prija dom, mir i pravi prijatelji - kaže Crnogorac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.