LAŽOVČINA! Aleks Nikolić optužena za prevaru, a sada izlaze i dokazi na videlo - upetljana u sopstvenoj igri?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 20:21

LAŽOVČINA! Aleks Nikolić optužena za prevaru, a sada izlaze i dokazi na videlo - upetljana u sopstvenoj igri?

Sada su svi počeli da upiru prstom u nju...

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, tokom jučerašnjeg dana je prikazana kroz prizmu potencijalne preljubnice koja nimalo ne mari za svog izabranika, preciznije za Filipa Cara. Upravo je on izneo niz optužbi na njen račun, te ukazao kako je ona većinski krivac raskida njihovevišemesečne veze.

Sada se na socijalnoj mreži Instagram objavljen status koji ukazuje na pojedine nelogičnosti, a koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne idu u prilog plavokose rijaliti učesnice.

Tokom jučerašnjeg dana Filip Car je izneo, kao što smo već napisali, niz optužbi na njen račun.

- Ako meni kažeš na telefon da ima neki givajvej da ga odigram, onda mi reci. Ne možeš ti to slikati tamo, pa da se nalaziš preko interneta sa tom osobom. Odmah ide rasprava jer meni to smeta. Zašto stan iznajmljivati u Beogradu protiv moje volje i volje tvoje porodice, kad možemo da živimo u Crikvenici. Zašto sada druženje sa Anom Spasojević, ako meni to ne prija. Zašto ne dođeš kod mene posle Pariza. Šta sam ja, veza na telefon, veza na daljinu? Odjednom ide auto-škola i instruktor. A instruktor ćelav i istetoviran, vozite se i snimate. Pa Ana Spasojević na Vocapu... Evo kažem javno, razišli smo se, jer sam progutao puno stvari koje sam stavljao po strani - rekao je Car.

Potom se pojavio ovaj status na jednoj od stranica koje se bave rijalitijem.

- Već drugi dan svi o raskidu, ajde raskid kao raskid. Šta meni nije jasno: Zašto je Aleksandri potreban instruktor vožnje kada ona ima položeno i kada je nedavno vozila dok je Spasojevićka snimila - glasila je nelogičnost kojom su pokušali da dokažu kako je Aleks zapravo lažov i krivac raskida. No, treba sačekati da se Aleks oglasi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.