LAŽNI NERVNI SLOM? Otkriveno šta je Miljana Kulić radila pre nego što je zatražila DISKVALIFIKACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 11:50

LAŽNI NERVNI SLOM? Otkriveno šta je Miljana Kulić radila pre nego što je zatražila DISKVALIFIKACIJU

Miljana Kulić je jedno od najzvučnijih imena kada je rijaliti u pitanju. Posle mnogo sezona različitih formata u kojim smo je gledali, očekivano je da su sva njena izdanja viđena. Međutim, jedan snimak na društvenim mrežama iznenadio je ceo auditorijum.

Emisija "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem imala je tendenciju da postane pravi pravcati haos.

Nakon što je Miljana Kulić saznala da je Lejdi Di radila direktno njoj iza leđa, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tražila njenu diskvalifikaciju kao i tajni zadatak sa Lazarom Čolićem Zolom, nastao je pravi haos. Miljana je prvo uništila šminku Lejdi Di u spavaćoj sobi, a onda se sukob prebacio za crni sto.

Napori voditelja da smiri pomahnitale takmičarke nije urodio plodom, te je obezbeđenje hitno uletelo i napravilo živi zid među njima.

Međutim, prava je misterija do pre par sati bila šta je prethodilo tolikoj havariji koju je Kulićka napravila u Beloj kući.

Na društvenoj mreži Instagram isplivao je snimak sa imanja u Šimanovcima, gde je Miljana imala svojevrsnu "pripremu" za kuršlus koji će nedugo zatim i napraviti. Rijaliti zvezda je na neki svoj način "vežbala" plakanje kod hotela, ogledajući se u staklo od prozora.

Nakon nemile scene sa Lejdi Di, Miljana je tražila da samoinicijativno napusti takmičenje - tačnije, da se diskvalifikuje.

Da li je Miljana uvežbavala performans ili ne, prosudite sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.