LAŽI izašle na videlo: Asmin nije PRETUKAO Ahmićevu? Isplivao DOKAZ SPLETKE , fanovi besni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 10:57

LAŽI izašle na videlo: Asmin nije PRETUKAO Ahmićevu? Isplivao DOKAZ SPLETKE , fanovi besni (VIDEO)

Ko je ovde lud?

Juče je poput bombe odjeknula fotografija modrog Anelinog lica. Na njenom oficijalnom profilu, koji vodi neko iz njenog bliskog okruženja, osvanula je sporna slika, gde je kao glavni "krivac" optužen upravo Asmin Durdžić, njen bivši partner.

Međutim, postoje insinuacije da je istina potpuno drugačija.

Naime, grupa koja se preko Instagrama aktivno bavi učesnicima i njihovim životima u i van rijalitija primetila je jako bitan detalj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji Asmina može potpuno da oslobodi od krivice.

Na slici koja je objavljena vidi se datum 20.12.2022, što nije diskutabilno. Međutim, pomenuta grupa uočila je da je na fotografiji prvo pisao 20.12.2023, a to je period kada je Aneli uveliko bila u Šimanovcima, što po zdravoj logici rasterećuje Asmina, ali i dovodi u pitanje verodostojnost informacija koju podrška Ahmićeve plasira u javnost. Opis slike je promenjen, što se jasno vidi jer piše "Edited".

Dokaz možete pogledati ispod:

A post shared by Realno Gledano (@realno_gledano_)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.