LAŽE, otac ga ne tuče Komšije raskrinkale Uroša Stanića, usledio ŠOK OBRT: Odlučio je da mu PREPIŠE STAN i pomire se

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2024, 18:34

"LAŽE, otac ga ne tuče" Komšije raskrinkale Uroša Stanića, usledio ŠOK OBRT: "Odlučio je da mu PREPIŠE STAN i pomire se"

Kako domaći mediji navode, njegovi roditelji žive u stanu u Beogradu, a u Starčevo povremeno dolaze preko leta kada je lepo vreme.

Učesnik "Elite" Uroš Stanić privlači veliku pažnju gledalaca, a komšije iz rodnog Starčeva otkrile su javnosti nepoznate detalje o njemu i njegovoj porodici.

Naime, kako tvrde komšije Stanića, njegovi roditelji žive u stanu u našoj prestonici, a u Starčevo povremeno dolaze preko leta.

Prva komšinica, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanuje odmah pored njihove porodične kuće, tvrdi da Milan planira da se pomiri sa sinom i da mu prepiše stan koji imaju u Beogradu.

Ja kažem za oca da je jako dobar. Nije tačno da je bio loš prema Urošu. Njihova je kuća na pola u Starčevu. To je sve on napravio, pored toga imaju i stan u Beogradu. Šta da kaže čovek za Uroša u rijalitiju? Kakav je, takav je. Otac je razočaran, ali mora da živi sa tim. Uspeće da se pomire, otac je poželo da mu ostavi stan koji imaju u Beogradu, a da se on sa Uroševom majkom vrati ovde u kuću da živi u Starčevu - rekla je komšinica.

Žena koja živi preko puta Stanićevog doma u Starčevu takođe tvrdi da Milan nikada nije podigao ruku na Uroša, kao i da nema probleme sa alkoholom.

Otac mu je dobar, niti pije, niti ih bije. Dobri roditelji, zlatni... Milan je jako dobar otac. Njegovi roditelji žive zajedno, čak su se pre izvesnog vremena venčali u crkvi, jer su pre toga to samo opštinski obavili. Njegov otac Milan jako voli svoju suprugu Tanju, Uroševu mamu - poručuje komšinica za "Blic".

- On je dobar bio ovako, sada vidim da je na televiziji drugačiji, Kao mali je bio normalan. Znam njegovog oca, dolazio je kod mene, pili smo kafu. Teško podnosi njegovo ponašanje u rijalitiju, nije mu svejedno.

Podsetimo, Uroš je u rijalitiju govorio o svojim roditeljima, te istakao da je njegov otac nasilnik:

- On je zlotvor. Hoće da me ubije jer sam gej - rekao je on tada.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.