LAZAR ČOLIĆ ZOLA POSTAJE TATA: Stižu rode kod bivših zadrugara - proširenje porodice odmah iza ćoška?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 07:45

LAZAR ČOLIĆ ZOLA POSTAJE TATA: Stižu rode kod bivših zadrugara - proširenje porodice odmah iza ćoška?

Iznenađujuće, ali je divno čuti!

Voditeljka Ivana Šopić je u sinoćnoj emisiji "Narod pita" ugostila Miljana Vračevića i Slađu Lazić, a gledaoci po starom dobrom običaju nisu štedeli nikoga te je odmah za zadrugarku usledilo pitanje, kako to da joj je Miljana Kulić drugarica, a uplovila je u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Naravno da smo imale dobar taj zadrugarski odnos, kao što sam bila dobra sa Bebicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a tad je raskinula s njim. Ja nisam ništa uzela što je njeno, nisu bili zajedno, desilo se spontano da se zaljubim u dečka koji nije zauzet. Bićemo i mi dugo dugo zajedno i planiramo bebu - rekla je Slađa.

- Kako komentarišete to što oni već planiraju da formiraju porodicu - pitala je voditeljka.

- Mislim da neće biti. On i dalje voli Miljanu. Miljana ga traži - rekla je gledateljka.

- Ja sam doterana, večeras ovako izgledam, a pored njega sam u njegovoj majici, niti sam nafurana i ufurana kako vi to sada govorite. Naravno da se pričalo i u "Zadruzi" kako se ne volimo - rekla je Slađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.