LAŽ, ovo nema nikakve veze sa mnom, ignorišite i blokirajte Đorđe David POBESNEO, pa sve javno obelodanio

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 16:48

"LAŽ, ovo nema nikakve veze sa mnom, ignorišite i blokirajte" Đorđe David POBESNEO, pa sve javno obelodanio

Đorđe David objavio je na svom Instagram profilu da je žrtva prevare. Roker se tim povodom hitno oglasio kako bi na vreme informisao svoje pratioce.

Na društvenim mrežama pojavio se lažni profil rokera Đorđa Davida.

Naime, osoba koja koristi ime popularnog člana žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ postavila je identičnu naslovnu fotografiju, kako bi zavarala Đoletove fanove.

- Ljudi, pojavio se moj lažni nalog gde se čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavlja da je on ja, sa svom ovom mojom vilicom. A da Instagram nalog koji jedini ja vodim navodno administrira moj menadžment – poručio je na Đorđe na svom pravom Instagram nalogu i potom objasnio:

- Lažni profil! Sve ružne poruke koje dobijate nemaju nikakve veze sa mnom! Ignorišite i blokirajte – napisao je Đole uz skrinšot lažnog naloga.

- Ako vam bilo kakvi ružni tekstovi stižu i inboks, ili vas neko ubeđuje da je u moje ime na nekom profilu na Instagramu, laže! Ovo je jedini profil koji ja vodim lično i ne postoji ni jedan drugi – naglasio je Đorđe za GrandOnline.

Srbija Danas/GrandOnline/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.