LANE GUTOVIĆ HOĆE DA IDE KUĆI

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANE GUTOVIĆ HOĆE DA IDE KUĆI

Ne može miran. Lane Gutović se uspešno oporavlja na VMA posle operacija koje je imao zbog srčanih problema. Uprkos lošem zdravstvenom stanju, popularni glumac hoće da ide kući.

Ne može miran.

Lane Gutović se uspešno oporavlja na VMA posle operacija koje je imao zbog srčanih problema. Uprkos lošem zdravstvenom stanju, popularni glumac hoće da ide kući.

- Ugrađeno mu je više od pet stentova, a on stalno ponavlja kako mu nije ništa i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se super oseća. Rekao mi je da hoće danas da ide kući, jer mu je mnogo dosadno u bolnici.

Pravi je heroj! Tako hrabrog čoveka nikada nisam video. Jedva čeka da se vrati glumi! - rekao je za Kurir Lanetov prijatelj, producent Miša Jelovac.

Ipak, lekari imaju poslednju reč.

(I. P)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.