LAKU NOĆ, MOJA MALA... Kristijan MOLI svoju suprugu, traži samo jednu stvar i recituje PESMU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 12:48

"LAKU NOĆ, MOJA MALA..." Kristijan MOLI svoju suprugu, traži samo jednu stvar i recituje PESMU! (VIDEO)

Kasno se setio...

Dok je danas išao sa Milanom Jankovićem Čorbom ka hotelu "Zadruge", Kristijan Golubović je svom prijatelju priznao da mu je teško, zbog toga što razmišlja kako mu se supruga Ivana oseća nakon što ju je javno prevario sa Kristinom Spalević.

- Ima ona svoj stan, to nije problem. Nego znam koliko je duša boli. Ona se raspada, to me boli... Kad sve u životu dođe na naplatu, kad činiš nešto loše. Samo sam je molio da me ne kinji, jer su to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radili drugi. Nije vredelo - govorio je Golubović.

Kada se vratio u pab, Kristijan je video sliku svoje supruge i posvetio joj stihove.

- Laku noć, moja barbiko. Džaba sve, al ja sam na te naviko - govorio je Kristijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRISTIJAN UGLEDAO SUPRUGU I ĆERKU U PABU - MOMENTALNO SE POKAJAO! "Ona se raspada! To me boli" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021

Pokajao se zbog prevare!..Dok je išao sa Milanom Jankovićem Čorbom ka hotelu, Kristijan Golubović je svom prijatelju priznao da mu je teško, zbog toga što razmišlja kako mu se supruga Ivana oseća nakon što ju je javno prevario sa Kristinom Spalević...- Ima ona svoj stan, to nije problem. Nego...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.