LAKO SE PREŠALTALA SA ZVEZDANA NA BULIĆA! Žestoke provokacije bivše zadrugarke Diskutabilna je njena emocija prema njemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 14:20

"LAKO SE PREŠALTALA SA ZVEZDANA NA BULIĆA!" Žestoke provokacije bivše zadrugarke "Diskutabilna je njena emocija prema njemu"

Oplela po njoj!

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali Ivan Marinković i DJ Tamaris, glavna tema bilo je pomirenje Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Dok je Ivan otvoreno govorio da je Ana folirant i pričao o tućbama, DJ Tamaris je od strane gledalaca upitanja za njeno mišljenje o tome, a bivša zadrugarka je iznela svoj stav.

- Uh, što se Ane tiče, ja sam se trudila da zastupam to "protiv prevare", uvek sam na strani žena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja sam neko ko je dete razvedenih roditelja, otac je taj neko ko nije bio tu, videla sam ga pre devet godina na svom 18.rođendanu. I kada sam se stavila u ulogu deteta, nisam mogla da budem na strani ljubavnice...Ja Anu poštujem, ali ukoliko je ta ljubav bila kosmička, o Zvezdanu i Ani. Nakon svega je vrlo brzo ušla u neki emotivan odnos sa Acom, diskutabilna je emocija prema Zvezdanu. Ne sviđa mi se to i osoba koja je emotivno polupana da može tek tako da se prešalta na neku drugu osobu - rekla je Tamaris.

- Ivane da li misliš da je Ana ušla u "Zadrugu" kao prevarena, preplašena i naoružana žena - pitala je gledateljka.

- Tada sam se tresao i ostalo, ali sada potkrepljen činjenicama, smatram da je folirant. Sada mislim da nije. Informisala se, nemojte da pominjemo sve - rekao je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.