LAJTE KUJE: Dalila besna posle haosa zbog pomirenja Davida i Dejana! Kanalizacija, prljavština!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAJTE KUJE: Dalila besna posle haosa zbog pomirenja Davida i Dejana! "Kanalizacija, prljavština!"

Ignorisanje...

Braća David i Dejan Dragojević su pre nekoliko dana zakopali ratne sekire, a pomirenju su prisustvovale i njihove lepše polovine - Ana Korać i Dalila Dragojević.

Naravno, sve je ispraćeno fotografijama na Instagramu, ali je onda njihovu sreću pomalo pokvarilo to što je na dan pomirenja ugašen Dejanov profil na toj društvenoj mreži.

To je očigledno veoma iznerviralo Dalilu koja je danas na Instagram storiju poručila kako će se osvetiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iako nije istakla na koga tačno misli, čini se da sve zasigurno ima veze sa gašenjem profila njenog muža.

Ona je na svom Instagram storiju objavila citat u kome se kaže da na ogovaranja i provokacije treba uzvratiti - ignorisanjem.

- Ako te "kanalizacione kanale" prema sebi zapušiš, ako ljudska prljavština ne dolazi do tebe, imaćeš dovoljno elana, snage, želje i volje da radiš na vlastitom napretku. Niko nam ne može poremetiti mir osim ako mu dozvolimo. Čistimo svoje duše, svoje živote, svoje avlije, a kanalizacije neka ih neka idu kud ih cev vodi... Mišji tereni. Mišja posla - stoji između ostalog u citatu, a gospođa Dragojević je uz to dodala i komentar "lajte kuje, av, av...".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.