LAGAO SAM, RASKINUO SAM SA DEVOJKOM PRE ZADRUGE Bulić priznao zašto je krio da je slobodan, pa otkrio detalje veze sa Anom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 09:17

"LAGAO SAM, RASKINUO SAM SA DEVOJKOM PRE ZADRUGE" Bulić priznao zašto je krio da je slobodan, pa otkrio detalje veze sa Anom

Mnoge je šokirala vest da se biznismen pomirio sa Ćurčićevom.

Vest da su Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić obnovili ljubavnu vezu nakon više od 20 godina, uzdrmala je domaću javnost.

Biznismen ne krije sreću zbog pomirenja sa svojom prvom ljubavlju, a sada je otkrio i detalje vezane za, sada već bivšu devojku, koju tvrdi da je ostavio još pre početka "Zadruge 6".

- E, ovako da razjasnimo situaciju jednom za sva vremena. Ja sam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojku. Bili smo zajedno sedam punih godina. Zove se Anđela i o njoj imam najlepše moguće mišljenje. Proveli smo divne godine i ona je bila uz mene kada mi je bilo najteže u životnim trenucima. Nas dvoje nismo u vezi otprilike dva ili tri meseca pre početka rijalitija. Međutim, kada su me predstavnici medija pitali da li sam slobodan ili zauzet ja sam govorio da sam u emotivnom odnosu jer nisam želeo da se pravdam i objašnjavam detalje. Intimu sam želeo da sačuvam samo za sebe. Po prvi put kažem da sam to vreme bio slobodan čovek i nikoga nisam prevario, ostavio već sam sa svima u korektnim i dobrim odnosima - kaže Aca.

Aca Bulić pokušao je da objasni i odnos sa Ćurčićevom, koji je od ogromnog prijateljstva, kako su ga predstavljali tokom njenog učešća u "Zadruzi", odjednom postao veza.

- Što se mog emotivnog odnosa sa Anom tiče on je veoma jasan. Obnovili smo ljubav koja je bila jaka, a sada je još jača. Mnogo puta sam rekao da sam uz nju, a to sam sada i pokazao. Pre Zadruge ništa nisam imao sa njom, već onda kada je postala slobodna žena. Mnogo me je pogodilo ono što sam video kroz šta je prošla i to je cela nacija gledala. Dobio sam osećaj da budem uz nju - tvrdi on.

O zajedničkom životu sa Anom kaže:

- Još uvek nismo počeli na tu temu. Tek je izašla iz rijalitija i sada je period da dođe sebi na pravi način. Želim da se oporavi od svega, a polako ima vremena. Treba da uživa - kaže Bulić.

Bulić je dodao i da ne planiraju zajednički odmor ovog leta:

- Nažalost, ja imam mnogo poslovnih obaveza u prestonici i zbog toga sebi ne mogu da priuštim to zadovoljstvo da se ovoga leta odmaram. Radim ozbiljan posao koji mi je važan, ali zato Ana ukoliko bude želela negde da otputuje sama ili sa decom ima moju podršku. Ona treba da uživa - poručuje on.

A post shared by Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.