L&Z jelka koja ima i miris i ukus!

Izvor: Svet, 05.Dec.2011, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L&Z jelka koja ima i miris i ukus!

naslov: 
L&Z jelka koja ima i miris i ukus!



excerpt: 
Redakcija Lepote&Zdravlja imala je radni vikend! Zadatak je bio da u hotelu Hyatt okite jednu od dvadesetak "humanitarnih jelki"...


tekst clanka: 
Redakcija Lepote&Zdravlja imala je radni vikend! Zadatak je bio da u hotelu Hyatt okite jednu od dvadesetak "humanitarnih jelki". Nakon što je L&Z tim danima razmišljao kako da napravi orginalnu kreaciju i pri tom zadovolje zadatu temu "tradicionalni Božić", odlučili su se da jelka ne bude samo vizuelna atrakcija, već da ima i miris i ukus. Uz pomoć Garden centra i koleginice Ženje Aćimović, urednice "Dobre hrane", jelku su okitili šarenim medenjacima sa mirisom cimeta i đumbira.
Ako se i vama dopada, slobodno ukradite ovu ideju, a recept za najbolje medenjake, potražite u novogodišnjem broju L&Z koji je u prodaji od 20. decembra!



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.