Kupovao im je Rolekse, kola i telefone, a sada su mu svi PRIJATELJI OKRENULI LEĐA: Baka Prase prolazi kroz pakao zbog KOCKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 09:45

Kupovao im je "Rolekse", kola i telefone, a sada su mu svi PRIJATELJI OKRENULI LEĐA: Baka Prase prolazi kroz pakao zbog KOCKE

Sve je krenulo po zlu.
Popularni mladi jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, na svom Instagramu obelodanio je da je doživeo finansijski fijasko. On ne krije da već duže vreme ima probleme sa porocima, te da je i ovaj put upravo kocka uzrok problema koji su ga snašli.
Bogdan zarađuje ogroman novac od reklama, Instagrama i Jutjuba i navikao je da živi na "visokoj nozi". Kupuje skupocene automobile i markiranu garderobu i nakit i to ne samo sebi već i njemu dragim ljudima. Međutim, sada je obavestio svoje pratioce da je sav novac prokockao i da je zapao u dugove. Jutjuber je izgubio čak 240.000 evra.
- Mnogo sam para sj*bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.