Kupite novi SVET! Komšije Darka Lazića iz Brestača oplele po celoj porodici!

Izvor: Svet, 27.Avg.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupite novi SVET! Komšije Darka Lazića iz Brestača oplele po celoj porodici!

Iako Darko Lazić tvrdi da priču o tajnoj vezi njegove žene Ane Sević i Ace Lukasa izmišlja neko od kolega ne bi li ga ponizio, komšije iz rodnog Brestača nisu baš ubeđene da tu ima samo dima bez vatre. Oni kažu da je i porodici Lazić mnogo neprijatno zbog svega što se priča i piše i da izbegavaju sva pitanja ljudi u selu.
“Darkove roditelje je sramota da izađu iz kuće, doskoro su veličali sina, a sada kad ih selo ogovara nema ih. Nisam dobra s njima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jednom sam im tražila nešto da mi pomognu i oni su odbili. Svi su se uobrazili otkako je Darko počeo da peva, pre su bili normalni ljudi. Svi smo mislili da je on švaler i da voli da menja ženske, a ispostavi se da je ova njegova mala opasna. Selo ko selo, svašta se priča, njegovima niko ništa ne sme da kaže u lice, ali i te kako pričaju sa strane. Znate kako kažu, svaki lonac nađe poklopac. Ako on nju vara, sigurno je da vara i ona njega. Ja sam mislila što li ga ona trpi kad samo menja ženske, ali sad vidim da i ona ima švalera. Jedino je mogla da nađe nekog mlađeg. Inače, ne viđam ih ovde, u selo slabo dolaze. Imaju oni pametnija posla”, kaže za Svet komšinica Slavica iz Brestača, koja je u medijima pratila priču o tajnoj aferi i porukama koje je Ana slala Lukasu.
ŠTA JOŠ KAŽU KOMŠIJE IZ BRESTAČA SAZNAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA BEZ NAVOĐENJA IZVORA U TEKSTU!
 
Katarina LekićSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.