Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2019, 04:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupite SCANDAL! ŠOK Marko od Lune KRIJE DA JE BOLESTAN! Zašto ga Miljana hoće? Ana se smuvala sa Davidom zbog Slobe Radanovića! (VIDEO)

SCANDAL! u novom broju donosi ŠOKANTNU ISTINU: Marko krije od Lune da je bolestan i zašto Miljana želi da rasturi vezu Lune i Marka! Ana Korać se zbog Slobe u vezi sa Davidom.    Tuga, Luni se ne da da bude srećna! MARKO KRIJE DA JE BOLESTAN! – Sprema se da kaže Luni istinu! Plus! Zašto The post Kupite SCANDAL! ŠOK Marko od Lune KRIJE DA JE BOLESTAN! Zašto ga Miljana hoće? Ana se smuvala sa Davidom zbog Slobe Radanovića! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.