Kunem se u SVOJE DETE... Aneli negira vezu sa misterioznim Alenom, otkrila da će se boriti za Janjuševu ljubav: NEĆU ODUSTATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 03:13

"Kunem se u SVOJE DETE..." Aneli negira vezu sa misterioznim Alenom, otkrila da će se boriti za Janjuševu ljubav: "NEĆU ODUSTATI"

Otvorila dušu i otkrila sve o njenom porodičnom prijatelju...

Aneli Ahmić stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, kako bi otvorila dušu nakon povratka Marka Janjuševića Janjuša i progovorila iskreno o svojim emocijama.

- Kako si, Aneli? - upitao je Darko.

- Jako sam loše psihički. Pokušavala sam da razgovaram s Janjušem, ali on ne želi. Ni sa kim se nisam zahrlila, ni spavala, a ni davala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povod da on pomisli da želim nešto. Munja je bio taj s kojim sam pričala sve vreme, provodili smo vreme, ali prijateljski. Pogrešila sam samo kada sam ''osjavila'' Janjuša, ali sam očekivala da će mi dati neki znak. Pokušavam da mu priđem i da budem u potpunosti iskrena. Neću odustati. Donela sam odluku kako ću funkconisati. Meni bi prijalo samo kada bi mi dao da s nji provodim vreme, marak da sedim pored njega i gledam ga. Ne mogu sebe da pronađemn sebe bez njega ovde - rekla je Aneli.

- Mnogi bi rekli da si se pronašla, jer si vreme provodila sa Munjom - rekao je Darko.

- Kakav Munja, Darko? S Milenom sam bila 24h. Munja je pokušao da trenira sa mnom, a ja sam mu rekla da ću sa Elicom ići, što je njemu probudio revolt, koji je meni bio jasan znak da je u pitanju nešto više od drugarstva, s njegove strane. Mislim da Janjušu nije Munja toliki problem, već neke stvari iz spoljnog sveta - kazala je Aneli.

- Ko je Alen? - upitao je Darko.

- On je naš kućni prijatelj. Pomagao je kako meni, tako i mojoj porodici. Neke stvari nisu za javnost - rekla je Aneli.

- Da li si nekada bila sa Alenom? - upitao je Darko.

- Nikada! Kunem se u svoje dete, nisam bila s njim - istakla je Aneli.

- Da li si kovala planove da sa njim budeš posle Elite? - upitao je Darko.

- Ne. Kako ja mogu da kujem planove takve? Nema govora - rekla je Aneli.

- Pitala si majku da li će on tebe čekati? - upitao je Darko.

- Ne mogu da kažem neke stvari, jer te stvari nisu za javnost - kazala je Aneli.

- Zbog čega te je zanimalo zašto se Alen razveo? - upitao je Darko.

- On mi je kao član porodice. Možda sam mislila na nekog drugog, ali nisam htela da kažem ko je. On je mogao da pita i da mu moja sestra objasni, jer je bio napolju - rekla je Aneli.

- Da li si svesna da si dala za pravo ljudima da misle da je Alen tvoj švaler? - upitao je Darko.

- Kad spomenem Alena, spominjem i svoj rođaka. Ne želim sad da objašnjavam sve - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.