Kulićeva zaražena? Od Velikog šefa traži TESTIRANJE NA POLNE BOLESTI! Miljana u DELIRIJUMU, sumnja na OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 11:39

Kulićeva zaražena? Od Velikog šefa traži TESTIRANJE NA POLNE BOLESTI! Miljana u DELIRIJUMU, sumnja na OVO

Što je sigurno, sigurno je.

Povratnica "Elite" sinoć je saznala šokantne detalje iz prošlosti svog novog partnera, što je nateralo da preduzme hitne korake.

Tokom noći je u Beloj kući nastao ozbiljan problem zbog Darijana Radumirovića i onoga što se o njemu polemisalo za crnim stolom.

Naime, po Beloj kući se pronela vest da je Darjan, navodno, imao u spoljnom svetu afere i sa muškarcima, te da je stupao u odnose bez zaštite. To je stiglo i do Miljane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je, u najmanju ruku, ostala u šoku zbog svega što je čula. Zato je hitno tražila da Veliki šef reaguje.

- Moram pod hitno da se testiram na HIV i hepatitis, otkud ja znam šta sve može da mi se desi posle svega što sam saznala - vikala je Miljana, a Milan Milošević je pokušao da je umiri:

- Ne bi mogao da uđe u rijaliti da ima neki problem, znaš i sama da ste svi morali na lekarski pregled pre ulaska - rekao je.

- Ne znam ja, neću da razmišljam, molim Velikog šefa da me izvede da se testiram, a i Darijan treba da ide kod lekara, njemu trebaju stabilizatori - siktala je Miljana Kulić.

Podsetimo, iako je obećala da dalje od poljubaca sa Darjanom neće ići, Miljana se ipak prepustila strastima i imala odnose sa novim dečkom, i to očito bez zaštite jer sada strepi da nije zakačila neku zaraznu bolest.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.