Kuka fanovima da mu kupe SKUP DONJI VEŠ: Bivši zadrugar se pohvalio i kolika mu veličina treba (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 22:05

Kuka fanovima da mu kupe SKUP DONJI VEŠ: Bivši zadrugar se pohvalio i kolika mu veličina treba (FOTO)

Bivši zadrugar, poznat po šokatnim izjvama, još jednom je žestoko zbunio javnost. Ovoga puta se nije libio ni da ide toliko daleko, da je otkrio i koliki donji veš mu je potreban.

Pevač i bivši zadrugar Savo Perović često u javnosti zna da npravi ozbiljnu pometnju svojim stavovima, a sada je to uradio tako što se žicka za donji donji veš, odnosno gaće, i to brendirane.

On je gostujući u jednoj emisiji na "Grandu" priznao da nije neko ko ume >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da šteka novac, te da u poslednje vreme nije uštedeo ni za donji veš.

- Ma ni za gaće nisam uštekao - rekao je Savo kroz glasan smeh, a to je njegove pratioce na društvenim mrežama podstaklo da se u ogromnom broju jave kako bi mu pomogli.

Perović je nastavio da se šali na svoj račun, pa je otišao korak dalje. U narednoj objavi, on je saopštio još konkretniju poruku svojim fanovima.

- Pošto mi se sad nudite da mi kupite gaće, da se razumemo, leti ih ne nosim, a zimi samo određene marke dolaze u obzir. Veličina S/M. - napisao je pevač u Instagram priči i dodao citirani post scriptum sugerišući na svoju zgodnu građu.

-

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.