Krvav napustio RTS: Pevač zadobio povrede tokom svog nastupa na PZE Skapirao sam koliko me boli kad...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 20:43

Krvav napustio RTS: Pevač zadobio povrede tokom svog nastupa na PZE "Skapirao sam koliko me boli kad..."

Mali peh!

Prošlogodišnji predstavnik na "Evroviziji", Luk Blek, sinoć je nastupao u revijalnom delu "Pesme za Evroviziju" prilikom čega je zadobio povrede.

Sinoć je održano drugo polufinalno veče muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju". Nakon što su takmičari završili svoje nastupe, usledio je revijalni deo tokom kojeg je nastupio prošlogodišnji predstavnik Srbije na "Evroviziji", Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek.

Ivanović je za pripadnike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedme sile istakao da postoji mogućnosti da se ponovo prijavi na "Pesmu za Evroviziju".

- Nikad ne reci nikad! Ja sam mnogo uživao sa ovim ljudima sa RTS-a, ne mogu da verujem da u subotu idem i, kao, to je to... Tako da, možda ću se zbog njih prijaviti ponovo bar da učestvujem, da se družim s njima i jedem u ovom restoranu - kaže pevač, te dodaje da je sinoć tokom nastupa doživeo nezgodu i da je studio Radio-televizije Srbije napustio sav krvav:

- Imao sam performans tokom revijalnog dela, krvare mi kolena! Ali, sve za muziku... Sada sam okej, imam flastere, ali mnogo sam se uživeo u pesmu. Kada sam završio s nastupom skapirao sam koliko me sve boli!

Kako tradicija nalaže, on će u subotu, 2. marta, nakon proglašenja pobednika "Pesme za Evroviziju" našem novom predstavniku uručiti nagradu.

- Neću nastupati u subotu, samo ću uručiti nagradu srećnom pobedniku. Nadam se da ću se lepo obući, da ću izgledati okej. Jastoga sam, nažalost, zaboravio u Londonu. Malo sam se zeznuo... Nisam se organizovao, a i došao sam samo sa rancem! Kad ste 24. mesto na "Evroviziji", nemate para za dobru avionsku kartu, tako da je jastog morao da ostane, nije bio prioritet ovaj put - istkakao je Luk Blek za "Republiku".

Srbija Danas/Republika.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.