Krv na sve strane: Jeziva tuča u rijalitiju! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krv na sve strane: Jeziva tuča u rijalitiju! VIDEO 18+

Učesnice latinoameričkog rijaliti šou programa potukle su se u emisiji, a potom je jedna od njih uzela čašu i razbila je o svoju suparnicu i počela delovima istim da je seče!

Mnogi su nakon videa ovog rijaliti šou programa prokomentarisali da kod nas ipak nije najgore. Latinoamerički rijaliti šou program ''Rica Famosa Latina'' imao je ozbiljan sukob dve takmičarke koje su se nakon žestoke tuče sekle staklima. Jedna od njih svojoj suparnici razbila je čašu o glavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a potom je delovima iste polomnjene čaše izbola takmičarku.

Ekipe ove TV kuće brzo su reagovale, te su učesnice odveli odmah u bolnicu kako bi im lekari ukazali neophodnu pomoć, a scene krvavih takmičarki obišle su svet. Upozoravamo vas da je snimak u prilogu uznemiravajučeg sadržaja:

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.