Krupan kadar: Emina Jahović pokazala snimke sa porođaja!

Izvor: Svet, 28.Okt.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krupan kadar: Emina Jahović pokazala snimke sa porođaja!

Pevačica Emina Jahović ekskluzivno je pokazala snimke sa svog porođaja i iz porodilišta i podelila sa publikom, kako ona kaže, najlepše trenutke u životu.
Ona je u emisiji “Exkluziv” pustila snimke sa rođenja prvog sina 8. avgust 2008. godine i rekla:
Imam utisak kao da to nisam ja“.
Na pitanje da li je bila uplašena pre prvog porođaja, Emina je rekla da je uvek mislila da je nemoguće da će jednom roditi dete.
To su toliko velike stvari, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koje čovek ne veruje da su njemu mogle da se dese. Pre nego što sam rodila prvo dete, mislila sam da je to nemoguće da ću ja jednog dana biti majka. Meni je to nekako, nije bilo moguće da ću ja biti trudna. A, onda se sve spontano dešava“, rekla je Emina.
Na oba porođaja bio je prisutan i Eminin muž Mustafa Sandal.
Sad kad gledam svoj porođaj kažem: ‘Je l’ moguće da sam ja bila toliko hrabra?’ Ali, u tom trenutku Bog ti da snagu i hrabrost da možeš te stvari da izneseš. Uopšte nisu lake, ali su jako lepe i najlepši trenuci u životu“, kaže pevačica.
Pevačica ne krije da priželjkuje i treće dete.




Autor: Life Content
Foto: PrintScreen
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dirljivo: Emina Jahović objavila snimke sa porođaja! (Foto)

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2014

Emina Jahović iako ne voli u medijima da priča o svom privatnom životu, premijerno je u emisiji Exkluziv objavila snimak porođaja sa sinom Jamanom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.