Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićka pobegla od Zorice Dukić!

Danas je u Trećem sudu bilo zakazano ročište po tužbi Zorice Dukić protiv Jelene Krunić. Ovo je treća tužba koju je Zorica podnela protiv Krunićke za raznorazne uvrede. Danas je trebalo da se suoče Zorica i Jelena, ali je Jelena izbegla da dođe u sud, pa je naloženo da se proveri adresa koja je dostavljena sudu, The post Krunićka pobegla od Zorice Dukić! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sudski postupak zbog PROSTITUCIJE takmičarki "Parova" pretvara se u SKANDAL!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 08:06

Poslaće joj policiju na vrata!..Iako je na ročištu koje je održano juče u Trećem osnovnom sudu, po tužbi bivše učesnice rijalitija "Parovi" Zorice Dukić, trebalo da bude saslušana tužena Jelena Krunić, ona se nije pojavila. Bivša Gastozova devojka tužila je go-go igračicu jer ju je nazvala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.