Krompir vam brzo proklija?! Evo šta trebate da stavite u kesu!

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2020, 20:14

Krompir vam brzo proklija?! Evo šta trebate da stavite u kesu!

Krompir je na srpskoj trpezi izuzetno zastupljena namirnica, koju spremamo gotovo uz sva jela ali vam u kesi brzo proklija?! Evo šta trebate da stavite u kesu sa krompirom da se to ne bi dogodilo!

Zbog toga ga često kupujemo u većim količinama, ali kupimo puno, a duže stoji, tu je rizik da krompir tokom stajanja proklija.

Poznato je da proklijali krompir nije dobar za jelo, odnosno za zdravlje, pa vam predstavljamo najjednostavniji mogući način da to sprečite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
 Osam simptoma da energija loše utiče na zdravlje vašeg tela!

Sve što treba da uradite jeste da u kesu ili gajbicu u kojoj vam krompir stoji stavite jednu jabuku i krompir će ostati savršen.

Dodatni savet: Krompir je najbolje čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu.

 Kolač sa kokosom! Bez jaja i bez margarina! Savršenstvo! (RECEPT)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.