Krofak i Miona se ZAGRLILI I POLJUBILI - Ša još uvek nije video šta se dogodilo iza njegovih leđa

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 23:14

Krofak i Miona se ZAGRLILI I POLJUBILI - Ša još uvek nije video šta se dogodilo iza njegovih leđa

Miljana Kulić upetljana u sve.
Nenad Aleksić Ša vodi ljutu bitku u kući, a Bela kuća u Šimnovcima se podelila u 2 tabora. Sa jedne strane su oni koji podržavaju poznatog repera i pružaju mu podršku, dok se sa druge strane nalaze oni koji podržavaju Stanislava Krofaka.
Za sada izgleda da Krofak vodi, jer se se za razliku od Beograđanina, ovaj bivši MMA borac ponaša vrlo neuračunljivo i histerično.
Pojedini žele da iskoriste ovu situaciju i da Nenad Aleksić što više poludi i pravi scene, a mnogi sumnjaju da bi pojedini rijaliti učesnici najradije voleli da vide leđa bivšem dečku Tare Simov i da sam sebe diskvalifikuje iz Elite.
Dve osobe su posebno surove prema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.