Krivim sebe što sam bila neodlučna i nisam rodila treće dete Melina se razvela od Harisa, a kaje se što nisu još proširili porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2024, 08:17

"Krivim sebe što sam bila neodlučna i nisam rodila treće dete" Melina se razvela od Harisa, a kaje se što nisu još proširili porodicu

Krajem januara javnost je ostala u šoku nakon informacije da se Melina i Haris razvode. Nakon preko dve decenije ljubavi i decenije u braku, par se ekspresno razveo početkom marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MENI JE PONOS TOLIKI DA TO NE MOGU DA VAM OBJASNIM" Melina gradi ime u svetu mode, a evo šta kaže o POVEZIVANJU SA HARISOM: "To ne pravi moj identitet"

Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 07:16

Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od čuvenog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.