Kristinu i Vladana Savića su mnogi zavoleli u Igri sudbine, a EVO KO SU NJIHOVI SINOVI: Mlađi je deo serije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 19:58

Kristinu i Vladana Savića su mnogi zavoleli u Igri sudbine, a EVO KO SU NJIHOVI SINOVI: Mlađi je deo serije

Izrasli su u prave momke.

Sapunica “Igra sudbine“ uskoro se bliži hiljaditoj epizodi, a jedni od glavnih glumaca ove serije, jesu Kristina i Vladan Savić, koji tumače uloge Olge i Ivana Ožegovića.

Iako je u seriji njihov odnos isprepleten i buran, oni u privatnom životu, su u divnom i skladnom braku, koji čuvaju samo za sebe, van kamera i očiju javnosti. Oni su u srećnom braku dobili dva sina, Marka i Filipa.

Filip, koji je njihov mlađi sin, krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je njihovim stopama, te se pojavio i u seriji u kojoj zajedno igraju.

‒ Igrao je Gavroša u mjuziklu "Jadnici“, sa deset godina. Ide u školu glume, kao i u muzičku školu, na časove pevanja. Statirao je i u našoj seriji "Igra sudbine“ - rekla je glumica jednom prilikom.

Dok je mlađi sin krenuo njihovim stopama, stariji sin nije učinio isto, već studira u inostranstvu, upisao je pravo, te razdaljina im izuzetno pada teško.

A post shared by Vladan Savić (@vladansavicofficial)

- Stariji Marko studira prava u inostranstvu. Teško mi pada, ali ne možemo deci da sečemo krila. To je bila njegova odluka, podržali smo ga i mogli smo to finansijski da iznesemo. Neka deca rade ono što žele i što ih čini srećnim, a mi moramo da patimo - rekla je jednom prilikom  za “Blic“, Kristina koja se uz supruga trudila da im usadi prave vrednosti:

- Puno vremena smo provodili sa decom, to nam naš posao omogućava. Teško je u ovom vremenu biti dobar čovek i naučiti decu da budu takva, da budu pravedna, koliko god to utopijski zvučalo, da vole bližnjeg svog, to su sve neke rečenice koje su banalizovane, ali su važne. Naučili smo ih da je porodica jako bitna, da u porodici postoje razni problemi koji se rešavaju, jer je osnov svake porodice ljubav- zaključila je ona.

Glumački par, svaki slobodan trenutak gleda da provede sa svojom decom, te čim se nađe slobodan trenutak kako od posla, tako i sinu od studiranja, oni spakuju kofere i otputuju u neku drugu zemlju.

A post shared by Vladan Savić (@vladansavicofficial)

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.