Kristina se poverila Dušici: Zaljubila sam se na imanju (video)

Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2016, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina se poverila Dušici: Zaljubila sam se na imanju (video)

Dok je većina farmea u kući, za stolom, i vode razgovore, skraćuju vreme, Kristina i Dušica su se osamile u ostavi i krenule da se poveravaju jedna drugoj.

U razgovoru, Kristina se izletela kako na imanju ima neko ko joj privlači pažnju, međutim nije želela da otkrije o kome je reč.

“Kad me taj neko pogleda ja se sva zbunim i pocrvenim”, rekla je balerina.

I pored insistiranja od strane Dušice da joj otkrije o kome je reč, Kristina >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nije to želela, već je samo dodala da, kada bi bili van imanja, sigurno bi bilo nešto, a da sada nema šanse da uđe u njen krvet i da se bilo šta dogodi.

Ko zna, možda se uskoro i iskristališe ko je toliko privukao pažnju balerini.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kristina se poverila Dušici: Zaljubila sam se na imanju (video)

Izvor: Svet, 21.Feb.2016

Dok je većina farmea u kući, za stolom, i vode razgovore, skraćuju vreme, Kristina i Dušica su se osamile u ostavi i krenule da se poveravaju jedna drugoj.. U razgovoru, Kristina se izletela kako na imanju ima neko ko joj privlači pažnju, međutim nije želela da otkrije o kome je reč.. “Kad...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.