Kristina kažnjena oduzimanjem nedeljnog honorara, utehu pronašla u Filipovom zagrljaju! (video)

Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina kažnjena oduzimanjem nedeljnog honorara, utehu pronašla u Filipovom zagrljaju! (video)

Kristina Čanković, kažnjena je oduzimanjem nedeljnog honorara jer je kao sluga ležala van štale.

Pevačica je već u toku dana pismom opomenuta da kao sluga ne može da spava u spavaćoj sobi, nego samo u štali.

Bez obzira na to, u toku večeri je ležala sa Filipom Đukić u krevetu, pa je Zadruga odlučila da je kazni za neposlušnost.

Ubrzo zatim, Filip je odlučio da noć provede u sobi za sluge i to u krevetu sa Kristinom, navodi pink.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Kada ga je Stefan Jakovljević pitao zbog čega ima potrebu da prespava sa njom, rekao mu je da pretpostavlja da će ona biti nominovana i da želi da bude u krevetu s njom noć pred izolaciju “jer je gotivi”.

Ali njima dvoma izgleda nije bilo do spavanja. Oni su se vrteli po krevetu, pipkali, smejali i mazili, a Kristina je zaključila da je opasno to što rade.

“Napalićemo se”, rekla je smejući se.

Pogledajte šta su njih dvoje radili umesto da spavaju:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.