Kristina i Kristijan Golubović OČEKUJU TREĆE DETE: Ponosni roditelji progovorili o polu bebe, brine ih OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 11:04

Kristina i Kristijan Golubović OČEKUJU TREĆE DETE: Ponosni roditelji progovorili o polu bebe, brine ih OVO

Evo i kada očekujemo prinovu!
Rijaliti zvezda Kristijan Golubović nedavno je dobio još jednog naslednika. Njegova supruga Kristina Spalević na svet je donela dečaka Kirila, od kog se roditelji ne odvajaju.
Kako je i njihov prvi sin još uvek mali, Kristina i Kristijan imaju pune ruke posla. Međutim, Kristina i pored brojnih obaveza stiže i na gostovanja.
U svom poslednjem gostovanju na "Red TV" Kristina je progovorila o trećoj bebi, a Kristijan se uključio u program iz udobnosti svog doma, jer je čuvao malog Kirila.
- Sledeće očekujemo devojčicu i da završim priču o pravljenju dece. Jer ipak nisam ni ja rasplodni bik, nego čovek. Hoću i treće dete, ali moramo da napravimo pauzu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.