Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan promenio priču: Dali su mi 58.000 evra da izgubim meč!

Kristijan Golubović tvrdi da je MMA meč koji je izgubio od Albanca Agima Abdulahua u Beču bio namešten i da je dobio 58.000 evra da izgubi borbu!

Iako je u maju prošle godine kukao da ga je sudija oštetio u tom meču, sad je okrenuo ploču. Kriminalac se u SMS prepisci sa Slobodanom Pavlovićem iz Beča, koji tvrdi da mu Kristijan duguje 14.000 evra, hvalio da je nepobediv, a zatim ga je bivši prijatelj podsetio na taj meč, koji je izgubio.

“Da, videli smo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Agim Đovani (Abdulahu, prim. aut.), prva runda, pet sekundi, ha-ha-ha. Nepobedivi naš mutavi”, piše u Pavlovićevoj poruci.

Golubović se tada branio da je namerno izgubio.

“Namešten meč, papci, a ja uzeh 58.000 evra! Ha-ha-ha! J…. vas, klošari, u usta”, napisao je Kristijan, a zatim dodao:

“Jedem upravo rakove i školjke. Nemojte da me uznemiravate. Imate kod kuće paštetu!”

On nije objasnio na koji način i s kim je dogovorio da namerno izgubi meč i za to dobije novac. Tim povodom pozvali smo Pavlovića, koji tvrdi da se odavno zna da Golubović namešta i da tako zarađuje pare.

“Nije to nikakva novost za mene. On je po tome poznat, namerno izgubi meč i dobije novac za to jer je prinuđen da tako radi. U velikim je dugovima, a tako je najlakše dolazio do para. Postojale su slike na kojima se vidi kako broji novac posle tog izgubljenog meča, a to je jasan dokaz da je sve bilo namešteno. Posle svega što sam prethodnih dana otkrio o njemu, dobijam konstantno pretnje od ljudi koji su bliski Kristijanu”, rekao je za Kurir Slobodan.

Podsetimo, Kristijan je nekoliko dana posle meča napisao na Fejsbuku da je za sve kriv sudija, koji je bio naklonjen suprotnoj strani.

“Meč je prekinut bez ikakvog razloga u momentu kad sam izdržao salvu udaraca od Albanca i na njemu počeo da pravim poziciju za napad u grand paundu. Preko pola minuta sudija nije hteo da prekine borbu iako nisam imao zaštitnu gumu za zube. Kad sam se izvukao i krenuo da se izvlačim za verovatno konačan napad, sudija je prekinuo meč jer je „kao“ video da ja lupam rukom, a ja sam pokušavao da nađem gumu. Meč je neregularno prekinut. Ne osećam se pobeđenim borbom već, kao i uvek, lošim sudijskim odlukama”, pravdao se Golubović.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.