Kristijan progovorio o POLJUPCU SA KRISTINOM! Sumnja da ga je ISKORISTILA! Žena će mi dobiti RAK zbog mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 10:01

Kristijan progovorio o POLJUPCU SA KRISTINOM! Sumnja da ga je ISKORISTILA! "Žena će mi dobiti RAK zbog mene"

"Neću da im dozvolim da likuju!"

Tokom pauze za reklame u toku sinoćnje emisije u "Zadruzi", Kristina Spalević je prišla Kristijanu Goluboviću, kome je poručila da je spremna da se povuče, ako mu odnos sa njom pravi problem.

- Ja sam iskrena sa tobom, ne bih te ukanalila, ne bih te prodala. Ako treba, ja ću da se sklonim. Ti imaš težinu iza sebe. Ja i dalje nisam nikome pokušala da napakostim - rekla je Kristina.

- Neću da im dozvolim da likuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - dodao je Kristijan.

Kristijan je nastavio da priča o ovome, pa se setio supruge Ivane.

- Ivana će rak da dobije zbog mene, kunem ti se... Treba da javno prekinem brak i da se opijam svako veče i sve da j**em ovde na kauču... I boli me p**ka. Da ne volim ženu koliko je volim, sve bih j**ao ovde. Ali ne u šteku, nego ovde - govorio je Kristijan.

- A šta ste radili iza vrata? - pitala je Nadica.

- Stavljala mi je žeton iz usta u usta i to je tako izgledalo. Ako je poljubac, ona je iskoristila žeton da bismo se ljubili - dodao je Golubović.

- Da li je moguće da tako radiš - pitala se Kristina.

- A Sanja, neću da joj stajem na muku, ali je ovo zla namera. Ja sam je ovde uhvatio kako d**a p**ku pred devetoro ljudi - nastavio je Kristijan.

- Ako me je žena ostavila, ući ću u "Zadrugu 5" i praviću šou, biću sa ženama, eto, razdvojiću Anju od Cveleta - govorio je Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.