Kristijan bacio oko na Anu Korać! Ona je SVETSKI LIK, a šeta PUDLICU sa kockastom vilicom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 00:54

Kristijan bacio oko na Anu Korać! Ona je SVETSKI LIK, a šeta PUDLICU sa kockastom vilicom!

Golubović nikad brutalniji!

Kristijan Golubović biće jedan od učesnika "Zadruge 4", koja startuje od septembra, a već sada zna šta će mu tokom boravka u Beloj kući biti prioritet.

 - Rad, red i disciplina, pogotovo higijena! Oni su svi tamo aljkavi ljudi, tako neuredni, prljavi u svakom smislu, kada pogledamo sklop mentalni i fizički - poručio je Kristijan, koji je imao štošta da kaže kada je u pitanju ljubavni par Ana Korać i David Dragojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Naime, Kristijan smatra da momak poput Davida nikako ne priliči njoj.

- Ana Korać izgleda kao Koko Šanel koja šeta pudlicu... Bišona šeta, sa kockastom vilicom... Seljačić iz Novog Sada! Ona je svetski lik, namazana, premazana, izlakirana i on je zaista on za nju privezak koji je mnogo lep i sviđa joj se da ga nosi uz ključeve. Mentalni sklop njegov je previše mekan za takvu jednu, ono što se kaže, "rich bitch".

Objavu dijeli David Dragojevic Official (@david__dragojevic) Stu 12, 2019 u 6:50 PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.