Kristijan UDARIO ŠAMAR realnosti Aleksandri, pa je KRITIKOVAO za ponašanje: Ti misliš da bi te Janjuš ikada VOLEO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 09:46

Kristijan UDARIO ŠAMAR realnosti Aleksandri, pa je KRITIKOVAO za ponašanje: "Ti misliš da bi te Janjuš ikada VOLEO?"

Rekao joj sve u lice!

Aleksandra Nikolić je nakon intervjua sa Milanom Miloševićem, otišla kod Kristijana Golubovića, kako bi mu prepričala delove razgovora.

- Kad pogledam sad, voli me više Car nego Janjuš. On me nije ni voleo - rekla je Aleks.

- Pa naravno, ti si mu inat, ti misliš da bi te Janjuš ikada voleo kada si radila ono sa Čorbom u diskoteci? On je dobar prema tebi, i hranilo mu ego, veliki Janjuš, je*ač i osvajač srca. Ali kad se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzme sve u obzir, vidi se da je fejk iz aviona - rekao je Kristijan.

- Da bi ti jedna riba nadomestila ljubav, mora da prođe vreme - nastavio je Kristijan.

- Zašto ljudi misle da sam ja ta koja je htela se*s? Niko ne kapira da je pre toga on me je prvi zagrlio, pričao mi, poljubio me u čelo. Ispadoh paćenica - pitala se Aleks.

- Pa zato što se tako ponašaš. Nisu to veze za vas, malo ste izvikane. Baš ti mnogo nije trebalo ovde - rekao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.