Kristijan Golubović IZVEO SINA iz porodilišta: Mama Kristina blista, ponosni otac prošetao NOVU FRIZURU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 14:25

Kristijan Golubović IZVEO SINA iz porodilišta: Mama Kristina blista, ponosni otac prošetao NOVU FRIZURU

Predivan dan.

Kristijan Golubović pre dva dana postao je otac, četvrti put, a sina Kirila je danas sa suprugom izveo iz porodilišta.

Ponosni otac stigao je u porodilište nešto malo pre 11 časova, a nakon što su dobili dozvolu, odnosno otpusnu listu, izveo je naslednika i Kristinu.

Kristijan je izneo nosiljku sa bebom i dve torbe, dok je nasmejana Kristina išla za njim, a u rukama je nosila cveće i jedan list.

Pažnju je privukao Golubović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je došao u kratkim pantalonama, ali i sa neobičnom frizurom - odnosno bojom kose koju je uradio specijalno za sina.

Podsetimo, Golubović je pre nekoliko dana otkrio za Telegraf da je ime za naslednika odabrao je zajedno sa Kristinom, a ono za njih ima poseban značaj.

Već smo odlučili, stiže nam Kiril. Divno ime, to smo Kristina i ja zajedno želeli - rekao nam je pre nekoliko dana i dodao:

- Ima posebno značenje, Kristina i ja smo želeli da se zove Kirilo, po svešteniku koji je krstio Konstantina Velikog. Pukom slučajnošću naš prvi sin se zove Konstantin, to za nas ima poseban značaj - poručio je Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Telegraf.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.