Kristi Brinkli demonstrira kako izgleda savršen prolećni stajling!

Izvor: Svet plus, 17.Maj.2021, 19:39

Kristi Brinkli demonstrira kako izgleda savršen prolećni stajling!

Kristi Brinkli u 66- oj godini demonstrira kako izgleda savršen prolećni stajling! Ona je inspiracija za sve generacije! Stajling bez mane!

Korača 7. decenijom i izgleda bolje nego ikad. Kristi Brinkli je poznata po savršenoj liniji, ali i stilu kojem se dive žene širom sveta. Ona retko kad greši, kada je moda u pitanju, a sada nam je dala odličnu ideju za prolećni stajling.

Bivša manekenka pozirala je u svetlo plavim farmerkama i bluzi u istoj boji. Monohromatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << stil je i ove sezone popularan, a Kristi je ove komade maestralno iskombinovala.

Bluza na preklop je odlično rešene ukoliko želite da sakrijete koji kilogram viška na stomaku i učunite da figura izgleda poput peščanog sata.

Kristi je čist dokaz da moda ne poznaje granice i da i u 66. godini žena može da prošeta u mladalačnom stajlingu bez problema.

Kao što smo već pomenuli, osim po stilu, Kristi se ističe i fenomenalnim izgledom, a jednom prilikom je otrkila koja je to tajna njene vitke figure.

Vrlo je bitno šta unosite u organizam sigurna je ona. "Kako jedemo, tako ćemo i izgledati".

"Pokušala sam sa nekim prilično čudnim dijetama u početku, jer sam mislila da su one ključ dobre linije. Dešavalo se da pijem samo sok u toku dana ili da jedem danima samo jednu grupu namirnica, a ona sam shvatila da to nema nikakvu poentu i da neću postići dobre rezultate na duže staze."

Ključ vitke linije i lepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Kristi je vegeterijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lep ten i dobru formu. "Ovaj režim mi najviše prija, a probala sam sve. Primetila sam da moja koža lepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam".

Pored toga ona vežba 2 puta nedeljno.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.