Kris Džener u šoku: Kejtlin posle svih svađa ovako čestitala rođendan bivšoj ženi

Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Džener u šoku: Kejtlin posle svih svađa ovako čestitala rođendan bivšoj ženi

Kejtlin Džener rešila je da sve nesuglasice ostavi po strani i da javno čestita rođendan svojoj bivšoj.

Nakon promene pola i predstavljanja u javnosti kao Kejtlin Džener, kao i slikanja za naslovnu stranu časopisa “Vaniti Fair”, Kris Džener više nije želela da komunicira sa bivšim suprugom.

Iako se od tada Kejtlin i Kris Džener nadmeću čija će odevna kombinacija biti bolja, te obe iznose razne detalje iz perioda kada su bile u braku, izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je Kejtlin rešila da zakopa ratne sekire.

“Srećan rođendan, Kris. Uživaj u divnom danu sa našom porodicom”, napisala je Kejtlin na Tviteru.

Happy birthday @krisjenner. Enjoy the day with our wonderful family.

— Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) November 5, 2015

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kris Džener u šoku: Kejtlin posle svih svađa ovako čestitala rođendan bivšoj ženi

Izvor: Svet, 07.Nov.2015

Majka poznatih sestara Kardašijan proslavila je 60. rođendan, a među brojnim čestitkama koje je dobila najviše ju je iznenadila ona koja je stigla od njenog bivšeg supruga koji je promenio pol, jer u poslednje vreme nisu u dobrim odnosima.. Kejtlin Džener rešila je da sve nesuglasice ostavi po...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.