Kris Braun se predao policiji! VIDEO

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Braun se predao policiji! VIDEO

Sinoć se ispred kuće Krisa Brauna odigrala prava filmska potera, policija je opkolila njegovou kuću, a nakon višesatnih ubeđivanja, popularni reper predao se policiji.

Naime, čitava akcija je izbila nakon dojave da je Kris Braun uperio pištolj u jednu devojku, zbog čega su se i pojavili ispred njegovog doma. Satima su pokušavali da ga navedu da izađe i preda se, ali uporni pevač policiji je sve vreme pružao otpor. Čak se u jednom trenutku i putem društvene mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << INstagram obratio svojim obožavaocima, kojima se požalio da mu policija ne dozvoljava da spava:

"Spavao sam se i probudili su me ovi je*eni helikopteri, policija na kapiji... Šta više hoćete od mene? Ja brinem o svojoj ćerki, radim svoj posao... Umoran sam od ovih s*anja... Šta će biti sledeće? Istovremeno, kada ja pozovem policiju zbog obožavatelja koji me dave, policija se pojavi tek sutra, a kada neko mene prijavi odmah se svi pojave", poručuje Braun u video. Ipak, nakon dolaska njegovog advokata i naloga koji je policija imala, Kris nije imao nikakav izbor, već je morao da izađe napolje.

A video posted by 1 YOU ❤️ 2 HATE (@chrisbrownofficial) on Aug 30, 2016 at 9:07am PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.