Krije od javnosti lepe vesti? Nevena Božović u drugom stanju

Izvor: Tracara.com, 08.Jun.2021, 13:41

Krije od javnosti lepe vesti? Nevena Božović u drugom stanju

Nevenu Božović, udato Ivanović, domaća javnost zapamtila je kao najlepši vokal muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, a potom je njena karijera išla samo uzlaznom putanjom. Nevena je već dve godine u srećnom braku sa zgodnim pilotom Nikolom Ivanovićem, a kako domaći mediji prenose, par sada očekuje i svoje prvo dete. View this post on Instagram A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) „Nevena je samo članovima porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i najbližim prijateljima saopštila srećne vesti. Dogovorili su se da i dalje njenu trudnoću kriju od javnosti,“ tvrdi izvor. „Ona je dosta mršava i stomak tek sada počinje da se nazire. Zato je nedavno, na otvaranje jednog frizerskog salona došla u širokoj odeći, tako da niko ništa nije posumnjao,“ rekao je neimenovan izvor za „Informer“. View this post on Instagram A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) Pevačica, koja sa suprugom živi u Budvi ovim povodom nije se oglasila, a s obzirom da je ljubav vidljiva iz svake zajedničke fotografije, par će sa uživanjem dočekati novog člana porodice, kada za to dođe vreme. The post Krije od javnosti lepe vesti? Nevena Božović u drugom stanju appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

KATARINA I GOBELJA POSTAJU RODITELJI Stižu rode! Poznati par čeka prvo dete

Izvor: Blic, 08.Jun.2021

Popularna pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić navodno čekaju prvo dete. Nakon nedavne veridbe, Grujićeva i prvotimac Zvezde srećne vesti o Katarininoj trudnoći podelili sa članovima porodice i najbližim prijateljima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.