Kremacija Josifa Tatića 13. februara

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremacija Josifa Tatića 13. februara

Komemoracija povodom smrti glumca biće održana u sredu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Sceni “Ljuba Tadić”

BEOGRAD - Komemoracija povodom smrti glumca Josifa Tatića biće održana u sredu, 13. februara u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Sceni “Ljuba Tadić”, najavilo je danas to pozorište.

Tatić, koji je preminuo 8. februara u Beogradu, biće kremiran 13. februara na Novom groblju.

Rođen je 13. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << 1946. godine u Novom Sadu. Studirao je glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Sa velikim uspehom igrao je u pozorištu, na filmu i televiziji.

Bio je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 1968. godine, ali je igrao i na drugim scenama. Na filmu je debitovao još 1967. u filmu “Jutro”.

Publika će ga posebno pamtiti po ulogama Slobodana Mihajlovića u predstavi “Šovinistička farsa”, kao i Taleta surovog iz televizijske serije “Grlom u jagode” i Jataganca iz “Boljeg života”.

Komemoracija povodom smrti Tatića biće održana u 12 sati u JDP-u, a opelo počinje u 16,30 sati.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komemoracija i sahrana Josifa Tatića u sredu

Izvor: Beta, 11.Feb.2013

BEOGRAD, 11. februara 2013. (Beta) - Komemoracija povodom smrti glumca Josifa Tatića biće održana u sredu, 13. februara u Jugoslovenskom dramskom pozoristu, a istog dana glumac će biti kremiran na Novom groblju, s.

Nastavak na Beta...

Poslednji pozdrav legendi: Kremacija Josifa Tatića 13. februara

Izvor: Svet, 11.Feb.2013

Komemoracija povodom smrti glumca Josifa Tatića biće održana u sredu, 13. februara u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Sceni “Ljuba Tadić”, najavilo je danas to pozorište. Tatić, koji je preminuo 8. februara u Beogradu, biće kremiran 13. februara na Novom groblju. Rođen je 13. aprila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.