“Kralja Instagrama” ekspresno suspendovali sa Snepčeta zbog golih grudi

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kralja Instagrama” ekspresno suspendovali sa Snepčeta zbog golih grudi

Samoprozvani “Kralj Instagrama” svoju je omiljenu društvenu mrežu zamenio je popularnom stranicom za video čet, no koliko je kratko napustio Instagram, toliko se brzo i vratio.
Den Bilzerijan svojim je fanovima, kojih ima oko 6,7 miliona najpoznatiji po objavama fotografija oružja, zgodnih žena i samoga sebe kako uživa u vrlo raskalašnom životu. Kako bi ih dodatno aktivirao, odradio je i svoj prvi “Snapchat”, ali naravno na svoj način.

Bilzerijan je naime >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na Snepčetu snimao sebe i prijateljicu u krevetu koja je u kameru pokazivala gole grudi, a upravo je njeno poprsje razlog zbog kojeg je Bilzerijanov profil uklonjen samo šest sati posle registracije.

Naravno, nisu bile samo sise u pitanju, već i oružje koje je također prigodno stavio na krevet.

Ne sumnjamo da će na Instagramu ponovo biti veselo. Uostalom uverite se i sami.


A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on Nov 10, 2014 at 4:13am PST


Izvor: Index
Foto: Print screen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.