Krajnje je vreme da preslatka Nora bude sa tatom Asmin UJEDINJEN sa ćerkicom, šta će Ahmićeva reći?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 09:54

"Krajnje je vreme da preslatka Nora bude sa tatom" Asmin UJEDINJEN sa ćerkicom, šta će Ahmićeva reći?

Asmin Durdžić UJEDINJEN sa malom Norom: Snimak oca i ćerke izazvao LAVINU KOMENTARA (FOTO)

Turbulentan odnos Asmina Durdžića i starlete Aneli Ahmić pleni pažnju publike i medija od samog početka "Elite" u septembru.

Bivši par konstatno se međusobno optužuje, vređa i proziva, a najveće posledice snosi njihova ćerkica, Nora.

Kako je naš portal ranije pisao, Ahmićeva je svoje starateljstvo dok je u rijalitiju prenela na sestru Situ, a Asmin od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anelinog odlaska u Šimanovce nije video svoju malu naslednicu.

Naime, Asmin je putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram podelio snimke kako provodi vreme sa ćerkicom. Družili su se, igrali, a Nora je čak i "vozila" tatin auto. Evidentno je da Durdžiću ćerka nedostaje, a osećanje je sigurno uzajamno.

Komentari podrške ispod objave konstantno su se nizali.

- "Ovaj anđeo ništa skrivio nije", "Nadam se da ćeš stavljati objave i u sadašnjem vremenu", "Krajnje je vreme da Nora bude sa svojim tatom" - samo su neki od komentara.

Sigurno je da Aneli ne bi bilo svejedno kada bi znala komentare javnog mnjenja.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.