Kourtney Kardashian kroz suze gledala fotografije Scotta Discika sa drugom devojkom

Izvor: Tracara.com, 24.Sep.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kourtney Kardashian kroz suze gledala fotografije Scotta Discika sa drugom devojkom

Starleta je kroz suze govorila kako se na sve načine trudila da spase vezu (foto: screenshot) Prošla su tri meseca od kako je Kourtney Kardashian raskinula vezu sa Scottom Disickom i kako sama odgaja njihovo troje dece. Posle medijski propraćenog raskida zvezda rijaliija je utehu pronašla u svojoj brojnoj porodici, ali je njena tuga ipak snimljena i biće uskoro prikazana gledaocima u novoj sezoni rijalitija U korak sa Kardašijanovima. Par je zajedno proveo devet godina i ima troje dece (foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << AKI-GSI) “Scott se ponaša kao da je non stop na žurci”, priznala je ona u kratkom trejleru za predstojeću, 11. sezonu, koja uskoro kreće sa prikazivanjem na kanalu E!. Majka Kriss Jenner je na internetu pronašla sliku Discika na kojoj on opušteno leži pored bivše devojke Chloe Bartoli tokom njihovog zajedničkog odmora u Monte Karlu. “Kakav kreten”, rekla je glava porodice, gledajući fotografije i delujući krajnje nezadovoljno. Najstarija sestra Kardashian je zatim mlađoj Kim kroz suze priznala: “Tako sam se trudila da sačuvam ovu porodicu na okupu”. Ipak, kap koja je prelila čašu bile su sporne fotografije i par je posle devet godina provedenih zajedno i troje dece rešio da se raziđe. Od tada je 32-ogodišnji Scott deluje totalno izgubljeno, a naročito je pod budnim okom medija i ljudi koji uglavom osuđuju njegove stalne izlaske, opijanja i provod sa različitim devojkama po noćnim klubovima.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Kroz suze je gledala njegove fotografije s drugom ženom

Izvor: B92, 24.Sep.2015

Prošlo je tri meseca otkako rijaliti zvezda Kortni Kardašijan nije sa svojim dečkom Skotom Disikom...Porodica joj je bila najveća podrška otkako je ostala sama da odgaja troje dece. Ipak, Kortni je svoju tugu i nevericu pokazala u rijalitiju „U korka s Kardašijanovima“ i to koliko je bilo bolno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.