Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kotor: Uživajte u luksuzu “Hotela Casa del Mare – Pietra”

Luzksuzan i elegantan Boutique “Hotel Casa del Mare – Pietra” se nalazi u Dobroti, na samo 50 metara od šetališta i mora kao i 3 km od Staroga grada Kotora.

Hotel ima 8 komfornih, individulano dizajniranih soba sa pogledom na more, svaka sa temom dragog kamena utkanim u nameštaj koji doprinosi kompletnom ugođaju gosta, kao i svim hotelskim sadržajima na nivou 4+*.

Ukoliko Vam je potrebno potpuno opuštanje, beg od svakodnevnice i svakodnevnog stresa, Hotel Casa del >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Mare Pietra Vam nudi svoj wellness kutak sa hidromasašnom kadom i saunom, Zen baštu sa otvorenim bazenom kao i širok izbor profesionalnih masaža i tretmana za lice i telo od strane naših iskusnih terapeuta. Priuštite sebi nezaboravne trenutke mira i spokoja, obnovite svoju energiju i prepustite se našem stručnom timu.

U prizemlju se nalazi i restoran otovrenog tipa, gde gosti mogu uživati u jelima koja predstavljaju neobičan spoj tradicionalne, mediteranske i moderne kuhinje. Pažljivo odabrane najkvalitetnije namirnice, sveža riba i morski plodovi zagolicaće sva vaša čula. Da gastronomski momenat bude potpun, tu je i selekcija najpoznatijih vina iz regiona i sveta.

Bar hotela je idealno mesto za opuštajući popodnevni koktel ili neko od impresivnih pića koje za Vas spremaju iskusni barmeni.

Hotel “Casa del Mare – Pietra” je odličan izbor za sve hedoniste i ljude koji traže intimno mesto za odmor ili početak svoje avanture u Crnoj Gori.

Više informacija pogledajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.