Kosa: Najtraženije boje/farbe u 2019. godini!

Izvor: Svet plus, 02.Dec.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosa: Najtraženije boje/farbe u 2019. godini!

Kosa je ženama jako bitna, oblik, boja, kvalitet... Ako želite da promenite boju kose ali još uvek niste sigurni koju biste isprobali, donosimo vam trendove za ovu sezonu. Najtraženije boje/farbe u 2019. godini!

Za početak tu je Snow Blonde varijacija sive kose, koja je svoj polet doživela na Pinterestu. Tamo je pretraga pojmova poput "icy blonde hair" porasla za 45% u proteklih nekoliko meseci. U stopu je sledi i boja bakra, iako će se u narednim sezonama nositi i sve druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << varijacije crvene, poput boje korala takozvane strawberry blond.

Ink black je, pak, nijansa savršena za hladne dane, a donosi raskošnu crnu boju s plavim podtonom. Baš kao i prava plava boja, zahteva savršen kvalitet kose.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.