Kortni Kardašijan: Možda na kraju Skot i ja ponovo budemo zajedno!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kortni Kardašijan: Možda na kraju Skot i ja ponovo budemo zajedno!

Kortni Kardašijan otkrila je u nedavnom intervjuu da ne odbacuje mogućnost da se pomiri sa ocem svoje dece, Skotom Disikom.

Kortni Kardašijan i Skot Disik su odavno raskinuli, ali su ostali u dobrim odnosima zbog svoje troje dece: Mejsona, Penelopi i Reina. Skot se redovno pojavljuje u porodičnom rijalitiju "U korak sa Kardašijanima", što pokazuje da je i dalje deo ove velike porodice. U nedavnom intervjuu koji je Kortni dala, rekla je kako voli ideju da je njena porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ponovo zajedno, ali tako nije trenutno. Ipak, ona ne odbacuje mogućnost da se pomiri sa Skotom, jer nikad ne zna šta može da se desi, ali za sada uživa u životu i ulozi singl devojke i majke. Da li će se njih dvoje, koji su proveli više od 10 godina zajedno, pomiriti ili ne, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.